Kategorier
Elbil

Dag 2 – Ry til Djurs Sommerland

Gå til indlægget → Kør-selv-ferie med elbil
Gå til indlægget → Dag 1 – Greve til Ry

Clever har 6 ladere ved Djurs Sommerland – og jeg har på flere åbningsdage forud for besøget tjekket Clever-app’en mellem kl. 9 og 10 (de åbner kl. 10).

Her lidt før sæsonen for alvor sætter ind, så det ud til at man skulle ankomme før kl. 9:30 for at få en lader. Så vi satte os for at lande kl. 9:15. Det blev lidt senere, men ikke meget. Det lykkedes os således at være første bil til laderen. De er alle placeret i række 2, som er ret tæt på indgangen.

Lader nr. “2”, som er den aller tættest på, kunne jeg ikke få til at virke. Der var ikke noget tekst i displayet, som der ellers var på alle de andre (Keba-ladere). Jeg flyttede bilen til nabostanderen nr. 1, som startede fint.

Efter nogle timer tjekkede jeg app’en – men den ville ikke opdatere. Så næste gang vi kom forbi udgangen, fik jeg et stempel for at kunne komme ind igen og gik ud og tjekkede bilen.

Den var stoppet med at lade! Bilen skrev i displayet “Energisparetilstand aktiveret”. Den har jeg godt nok aldrig set før. Jeg måtte starte og stoppe bilen for at få liv i opladningen igen.

Men normalt vil man altså kunne komme ud og sætte sin bil til opladning midt på dagen, hvis der bliver en lader ledig.

Man skal dog ikke forvente, at folk med 100% opladning kommer ud og flytter bilen, for det kan være temmelig vanskeligt at finde en ny plads. Men man kan jo være heldig at nogen tager hjem.

Gå til indlægget → Dag 3 – Himmelbjerget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *