Kategorier
Elbil

Dag 4 – Legoland

Gå til indlægget → Kør-selv-ferie med elbil
Gå til indlægget → Dag 3 – Himmelbjerget

Afgang fra Ry med 44%.

Da der kun er én hurtiglader i Billund (på tværs af udbydere!), tænkte jeg at det måtte være en fordel at lade inden dagens besøg i Legoland. Parken lukkede i dag allerede kl. 18:00 (forlystelserne kl. 17) – så der ville nok være tryk på.

Laderen er udelukkende CCS og CHAdeMO – ingen Type 2. Ved ankomst holdt der en anden bil og ladede på CCS, så vi parkerede ved siden af og ventede. Den anden var på 92%, da vi kom.

Jeg havde på forhånd regnet ud, at vi skulle op på lidt over 50% for at kunne nå til en Ionity-lader ved Skanderborg. Målet var her at tanke så meget op, den overhovedet kunne trække. Som beskrevet i går, er planen nemlig at nå til Industrivejens Grillbar i Padborg, hvor der står en Clever-hurtiglader. Lige knap 170 km ren motorvej – og det er nok hvad vi kan forvente.

Alle 6 standere ved Ionity ved Skanderborg var ledige. De er placeret sammen med en Circle K-station samt en McDonalds.

Vi nåede lige at køre af motorvejen, da gæt-o-meteret sagde 12 km. Bilen blev sat til opladning og kom hurtigt op på 90 kWh. Vi nåede kun lige at spise en McDonald’s menu før bilen var ladet helt op – som i 100% og vi kunne køre tilbage til Ry. Med 93% på batteriet har jeg forholdsvis ro i maven for i morgen.

De 12 km viste sig i øvrigt at være 12% i min Peugeot e-2008, hvilket må siges at være ret pessimistisk. Men bestemt tid til at lede efter en lader.

På det tidspunkt popper bilens indbyggede navigation op med de 3 nærmeste ladere. (Det eneste tidspunkt den sådan rigtig kan bruges til at finde opladning…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *