Kategorier
Elbil

Dag 1 – Greve til Ry

Gå til indlægget → Kør-selv-ferie med elbil

Vi har ikke lader hjemme, så fra nærmeste hurtiglader fik jeg tanket op til 94% aftenen før afgang. Abetterrouteplanner forudsagde 36% ved ankomst til lynladestation Odense.

Vi ankom med 31% Og havde kørt efter færdselstavler og hvad trafikken tillod. Der var noget trafik på vejen. Kørte normalt og ikke specielt friskt.

Ladning startede med ca 82 kW, hvilket nok er rekord indtil vidwre, trods bilen er opgivet til 99.

Vi spiste på Sunset, som lavede flere fejl i ordren, men som dog har gode toiletforhold.

Den meget korte gåtur fra Clever til Sunset kunne godt bruge lidt kærlighed. Det er en trampesti gennem rabat og krat og en vejkrydsning, der kunne være bedre.

Vi kørte afsted med 98% på batteriet og ankom i Ry med 41%. Jeg holdt godt øje med, at der stadig var ledige standere, nu jeg tillod mig at fylde så meget på.

Efter at have checket ind på vores campingplads, hvor vi havde lejet en campingvogn for et par dage, kørte vi til Bloms Butikker i Skanderborg for at handle i Føtex og få lidt strøm på bilen. Her holdt en hybrid og ladede fra Type 2 samt en elbil tilsluttet med CCS-stikket og en anden elbil, der netop var tilsluttet til CHAdeMO-stikket. Sidstnævnte startede med at lade.

Ved et kig på skærmen stod bilen med CCS-stikket blot som “Tilsluttet” og ventede på at få chippen.

Da CHAdeMO-bilen var kørt, bakkede jeg ind på pladsen og forsøgte stille at tage fat i CCS-stikket på den anden bil (som heller ikke startede med at lade, da den anden var kørt). Uden held.

Da dag 2 skulle gå til Djurs Sommerland og Djurs er ret øde med hensyn til ladere (tjekket på Plugshare), havde vi brug for at lade for at være sikre på at kunne komme væk fra Djurs Sommerland igen. Derfor måtte vi vente.

Ejeren af bilen kom endelig, og vi ladede til 70% og kørte tilbage til Ry.

Gå til indlægget → Dag 2 – Ry til Djurs Sommerland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *